Kvalitní překlady - rychle a za dobrou cenu

INTERNATIONAL EXPERIENCE CANADA


International Experience Canada (IEC, program Zažijte Kanadu) umožňuje mladým lidem pracovat a žít v Kanadě. Program IEC je rozdělen do tří kategorií: Working Holiday, Young Professionals a International Co-op Intership. Pro všechny kategorie se k žádosti o pracovní povolení do Kanady (pracovní vízum) přikládá překlad výpisu z evidence Rejstříku trestů v elektronické podobě.



PŘEKLAD VÝPISU Z REJSTŘÍKU TRESTŮ S DOLOŽKOU SOUDNÍHO TLUMOČNÍKA DO E-MAILU

Jak objednám překlad výpisu z evidence Rejstříku trestů do e-mailu?
Protože se veškeré dokumenty potřebné pro přijetí do programů IEC Working Holiday a Young Professionals zasílají on-line, nabízíme vyhotovení úředního (ověřeného) překladu výpisu z rejstříku trestů v elektronické podobě ve formátu pdf.

Překlad výpisu z Rejstříku trestů s doložkou soudního tlumočníka zašleme do e-mailu ve formátu pdf:
za 400 Kč (484 Kč s DPH) do 3. pracovního dne od připsání částky na náš účet
za 550 Kč (666 Kč s DPH) do 2 hodin od připsání částky na náš účet

Stačí, když nám přes objednávkový formulář zašlete velmi kvalitní sken (ne fotku z mobilu) všech stran výpisu z trestního rejstříku, tak abychom s ním po vytištění mohli pracovat jako s papírovým dokumentem. Platba se provádí převodem předem.

Ověřený úřední překlad výpisu z evidence Rejstříku trestů do e-mailu objednávejte tlačítkem Objednávka ověřeného překladu do e-mailu.

Další informace o ověřených (úředních) překladech do e-mailu ochotně poskytneme na tel. 777909143.

Objednávka ověřeného překladu do e-mailu


WORKING HOLIDAY
Kde najdu informace o Working Holiday?
Veškeré informace o programu Zažijte Kanadu (International Exprerience Canada) naleznete v anglickém jazyce na oficiálních kanadských stránkách IEC. Celý proces přijetí do kategorie Working Holiday můžete absolvovat na vlastní pěst, nebo se o pomoc obrátit na některou z agentur či jednotlivce, kteří Vás procesem IEC provedou. Pro přehlednost uvádíme základní informace o podmínkách pro přijetí do programu Working Holiday.


Jaké jsou podmínky Working Holiday?
Pro účast v programu Working Holiday a získání pracovního víza do Kanady musíte splňovat následující podmínky:
• jste občanem České republiky
• máte věk 18 až 35 let v okamžiku odeslání přihlášky do programu IEC
• disponujete předepsanými finančními prostředky
• máte uzavřené cestovní pojištění pro celou dobu plánovaného pobytu v Kanadě
• máte zakoupenou zpáteční letenku
• máte uhrazeny všechny poplatky související s podáním přihlášky do programu IEC
• dosud jste se neúčastnil/a programu Working Holiday v Kanadě


YOUNG PROFESSIONALS
Kde najdu podmínky programu Young Professionals?
Veškeré informace o programu Zažijte Kanadu (International Exprerience Canada) naleznete v anglickém jazyce na oficiálních kanadských stránkách IEC.


Kompletní ceník pro plátce DPH ke stažení

Kvalitní překlady a překlady online od roku 1997. Nejlevnější soudní překlady v Brně.
Překlady na počkání.